پوتین و ماکرون درباره ایران و سوریه رایزنی می‌کنند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

پوتین و ماکرون درباره ایران و سوریه رایزنی می‌کنند

روسای جمهور روسیه و فرانسه امروز در جنوب فرانسه درباره ایران و سوریه رایزنی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر ، در شرایطی که «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه و «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه قرار است امروز دوشنبه (۲۸ مرداد/۱۹ اوت) در جنوب فرانسه دیدار کنند رسانه‌های دو کشور ایران را یکی از محورهای مهم رایزنی میان دو طرف دانسته‌اند.

 

خبرگزاری اسپوتنیک نوشته همزمان با شدت یافتن تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، ایران یکی از محورهای مهمی است که در دستور کار رهبران فرانسه و روسیه قرار دارد.

 

این رسانه یادآوری کرده که روسیه و فرانسه هر دو خواستار حفظ برجام علی‌رغم خروج یکجانبه آمریکا از آن هستند. خبرگزاری فرانسه هم با تأکید بر اهمیت مسئله ایران در رایزنی‌های میان پوتین و ماکرون نوشت پاریس مشتاق است مسکو از روابط نزدیک خود با تهران برای جلوگیری از شدت گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه استفاده کند.

 

این خبرگزاری همچنین نوشته انتظار می‌رود ماکرون، رئیس‌جمهور روسیه را برای جلوگیری از عملیات ارتش سوریه در شمال ادلب تحت فشار قرار دهد.

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

با گذشت یک سال و محقق نشدن وعده‌های اروپا، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف ۶۰ روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست.

 

جمهوری اسلامی ایران تا کنون در دو گام از تعهدات خود کاسته و از ۱۶ تیرماه یک ضرب‌الاجل ۶۰ روزه دیگر برای محقق شدن تعهدات سایر طرف‌ها صادر کرده است. تهران گفته در صورتی که تغییری در وضعیت ایجاد نشود گام سوم را اجرایی خواهد کرد.

 

دولت‌های اروپایی، از جمله فرانسه علی‌رغم ایستادگی‌های لفظی در برابر فشارهای آمریکا در عمل با سیاست‌های این کشور علیه ایران همسو هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر