ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

پوتین و ماکرون درباره ایران و سوریه رایزنی می‌کنند

روسای جمهور روسیه و فرانسه امروز در جنوب فرانسه درباره ایران و سوریه رایزنی خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر ، در شرایطی که «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه و «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه قرار است امروز دوشنبه (۲۸ مرداد/۱۹ اوت) در جنوب فرانسه دیدار کنند رسانه‌های دو کشور ایران را یکی از محورهای مهم رایزنی میان دو طرف دانسته‌اند.

 

خبرگزاری اسپوتنیک نوشته همزمان با شدت یافتن تنش‌ها در منطقه خاورمیانه، ایران یکی از محورهای مهمی است که در دستور کار رهبران فرانسه و روسیه قرار دارد.

 

این رسانه یادآوری کرده که روسیه و فرانسه هر دو خواستار حفظ برجام علی‌رغم خروج یکجانبه آمریکا از آن هستند. خبرگزاری فرانسه هم با تأکید بر اهمیت مسئله ایران در رایزنی‌های میان پوتین و ماکرون نوشت پاریس مشتاق است مسکو از روابط نزدیک خود با تهران برای جلوگیری از شدت گرفتن تنش‌ها در خاورمیانه استفاده کند.

 

این خبرگزاری همچنین نوشته انتظار می‌رود ماکرون، رئیس‌جمهور روسیه را برای جلوگیری از عملیات ارتش سوریه در شمال ادلب تحت فشار قرار دهد.

 

واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-۵۲ و چند جنگنده اف-۲۲ به منطقه و تحریم وزیر خارجه ایران روی آورده است.

 

جمهوری اسلامی ایران بعد از خروج آمریکا از برجام یک سال «صبر راهبردی» را در دستور کار قرار داد و به طرف‌های توافق هسته‌ای به ویژه کشورهای اروپایی که وعده جبران خروج آمریکا را می‌دادند مهلت داد به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل کنند.

 

با گذشت یک سال و محقق نشدن وعده‌های اروپا، شورای عالی امنیت ملی ایران در بیانیه‌ای روز ۱۸ اردیبهشت‌ماه به طرف‌های توافق هشدار داد در صورتی که ظرف ۶۰ روز به تعهدات خود در زمینه‌های نفتی و بانکی عمل نکنند ایران طبق مفاد برجام، از تعهدات خود ذیل این توافق خواهد کاست.

 

جمهوری اسلامی ایران تا کنون در دو گام از تعهدات خود کاسته و از ۱۶ تیرماه یک ضرب‌الاجل ۶۰ روزه دیگر برای محقق شدن تعهدات سایر طرف‌ها صادر کرده است. تهران گفته در صورتی که تغییری در وضعیت ایجاد نشود گام سوم را اجرایی خواهد کرد.

 

دولت‌های اروپایی، از جمله فرانسه علی‌رغم ایستادگی‌های لفظی در برابر فشارهای آمریکا در عمل با سیاست‌های این کشور علیه ایران همسو هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار